Be és kifizetések online kaszinókba

: Be és kifizetések online kaszinókbaAz online kaszinó világ kezdetei óta szürke területnek számított, úgy jogileg, mint követhetőségileg. Sajnos, főleg az internetes játékvilág kezdeteiben, a kaszinók hírnevét, csalók tették tönkre, amelyeknek köszönhetően a mai legfontosabb tulajdonsága egy online kaszinónak, hogy megbízhatóan és kiszámíthatóan kezelje játékosai pénzét.

A legtöbb online kaszinó ma már egy viszonylag körültekintő kaszinó felügyeletnek van alárendelve azon országokban, ahol székhelye található. A legismertebb ilyen székhelyek Gibraltár, Málta, Panama, Curacao, Antigue és Barbuda, valamint Macau.

Minden online kaszinó, amely valamelyik, a fenti ország jogkörébe tartozó cégként van bejelentve, szigorú és törvények által szabályozott működést tesz lehetővé, így azon játékosok, akik a biztonságos online kaszinókat keresik, mindenképp értesüljenek a kaszinó hovatartozásáról, mielőtt valódi pénzt fizetnének be.

A kaszinó játék csak akkor igazán érdekes, illetve izgalmas, ha a játékosok nem csak játékpénzben, hanem valódi, akár nyereséget is hozó pénzzel játszanak. Ehhez minden esetben szükséges valamilyen fizetségi eszköz alkalmazása, amely által egy játékos a valódi pénzét befizetheti a kaszinó pénztárába.

A fizető eszközök sokasága, internetes pénztárcák elterjedtsége valamint a megkönnyített jogkör, a hitelkártyák használatára, nagy mértékben járult hozzá, az online kaszinók sikeres kifejlődéséhez. A legkézenfekvőbb és legegyszerűbb befizetési eszközök, a hitelkártyák, amelyek azonnali pénzátutalással egy gyors és magas biztonsági szintű tranzakciót tesznek lehetővé.

Ezek használata viszont egy pár korlátba ütközik, ugyanis a kaszinókba feltöltött pénzösszeg egyrészt át váltódik a kaszinó pénznemére, amely egy játékosnak mindig veszteséget okoz, másrészt a kifizetések ideje adott esetben hetekbe is telhet, mivel a kaszinók rendkívül alaposan ellenőrzik le, hogy minden nyereség legitim volt-e, és hogy a játékost valóban megilleti a nyereség.

Az egyik nem mellékes hátránya a hitelkártyás vagy banki átutalásos befizetéseknek, hogy a bankszámlakivonaton egy kaszinó neve jelenik majd meg, amelynek jogi de erkölcsileg kérdőjelezhető követkeményei is vannak.

Az alternatívát a sajátosan erre a célra kifejlesztett internetes pénztárcák nyújtják, amelyek, minimális költség mellett egyszerű és gyors pénzátutalásokat hoznak létre. Az internetes pénztárcák, mint, a Skrill, PayPal, WebMoney, Neteller stb. olyan megoldást kínálnak a játékosoknak, amely segíti őket, személyes információk megőrzésében és pénzük biztonságos tárolásában.

Az összes internetes pénztárca biztosított, így bármilyen csalási, vagy rablási kísérlet ellen védve van minden ügyfél.

Játékosainak minden esetben ezen pénztárcák egyikét ajánljuk használatra. Akinek elnyeri valamelyik pénztárca a tetszését, megpróbálhatja szerencséjét valamelyik online kaszinóban az instant befizetések lehetőségét kihasználva.

A befizetéskor fontosnak talált részlet, amelyre nagyon kevesen figyelnek, a kaszinók saját pénznemének szem előtt tartása. A kaszinókban egy adott devizáról egy másikra váltani nyereségünket, kimondott veszteséget okoz, ezért célszerű egy olyan befizető eszközt alkalmazni, amely devizája megegyezik a kaszinóban alkalmazott pénzével. Amennyiben ez teljesül, átváltási költségek nélkül juthat egy játékos a pénzéhez, viszont amennyiben ez elmarad, a kaszinóknak általában jogában áll viszonylag előnytelen árfolyamon végezni az átváltást.

Következtetésként az online kaszinókba való befizetéshez számos eszköz áll rendelkezésre, viszont a megmegfelelőbb talán az internetes pénztárcák használata lehet.