BlackJack

Online blackjack ingyenesen vagy valódi pénzzel – Játssz most!

A szalonoktól a VIP részlegig, a blackjack a póker után a második legjátszottabb kártyajáték a kaszinókban, amely óriási népszerűségének köszönhetően felkerült a képernyőre és számtalan blackjack stratégiáról szóló könyvet inspirált.

A blackjack egy rendkívül egyszerűen játszható játék, mely mindemellett nagyfokú komplexitással is rendelkezik, melyet a játékos kedvére elemezhet. Nem csoda hát, hogy vonzza a matematika zseniket, akik új számolási technikákkal, vagy jól bevált módszerek átdolgozásával próbálják megfejteni a játék titkait.

De vajon ezek a rendszerek – és ami a legfontosabb, maga a játékélmény – felér -e az online blackjack valódi véletlenszerűségével és izgalmával?

Az online blackjack típusai

Bármelyik blackjack játékra is kattint az online kaszinó útmutatónkban, nem foghat mellé. Csupán egy utánozhatatlan játék van, és az egyetlen különbség a címek között a szoftverfejlesztők által beállított minimum megjátszható összeg és a maximum fogadóösszeg.

Könnyen beállíthatja a tétet egy Önnek megfelelő összegre a játék előtt, bár az is lehet, hogy a nagymenőket célozza meg, hogy a magasabb nyeremény lehetőségét kiaknázza. Ha így van, a kishalak néhány centes tétjei csak a kezdetet jelentenék az Ön számára. Egy másik lényeges különbség az adott pillanatban egy időben megjátszható leosztások száma. Néhány blackjack játék akár öt vagy hat leosztást is engedélyez egyszerre, mások kevesebbet.

Játékszabályok

Ne hagyja, hogy az Esőember típusú lapszámlálók elriasszák a blackjacktől. Ezt a játékot rettentő egyszerű játszani és hihetetlenül addiktív is. Első lépésként válassza ki a zsetonösszegeket, és tegye meg tétjét egy vagy több fogadómezőben. Közvetlenül az osztóval versenyez, aki leoszt Önnek két lapot felfordítva, miután az osztás gombra kattintott. Az osztó szintén kap két lapot, az egyik fel, a másik le van fordítva.

A kártyalapok értékének összegétől függően választhat, hogy megáll (befejezi a kört), megkéri az osztót, hogy adjon még egy lapot, hogy a kezében lévő kártyák értékét növelje, vagy megduplázza a kezdő tétjét. Bizonyos esetekben fel is oszthatja a leosztását két különállóra.

Egy blackjack kör öt különböző lehetséges kimenetele:

  1. Ha a kezében lévő kártyalapok értékének összege meghaladja a 21-et, besokall és elveszíti a tétet.
  2. Ha a leosztásának összege pontosan 21 (blackjack), automatikusan nyer és a kifizetési szorzó 3:2.
  3. Ha a leosztás összege kevesebb, mint 21, és a lapok összege nagyobb, mint az osztóé, 1:1-es szorzóval nyer.
  4. Ha a leosztás összege kevesebb, mint 21, de a lapok összege kisebb, mint az osztóé, elveszíti a tétet.
  5. Ha az Ön és az osztó lapjainak összege ugyanannyi, a kör döntetlennel zárul, és Ön visszakapja az eredetileg megjátszott tétet.

Blackjack stratégiák és tippek

Habár rengeteg forrás van arról, hogyan növelheti nyerési esélyeit a blackjackben, fontos tudnia, hogy ezek a szakértők által kidolgozott rendszerek és taktikák nagyrészt a valós életbeli játékra vonatkoznak, ahol az osztó, aki ellen játszik egy valós személy, aki egy véges számú pakliból húz lapokat.

Az online blackjack kaszinó szoftver szinte valódi véletlenszerűséggel működik, amely gyakorlatilag lehetetlenné teszi a lapszámlálást a régimódi módszerrel. Bár néhány, józan ész alapján alkalmazott szabály, mint például mindig megállni 16-nál vagy többnél, itt is működik, és jó eséllyel megüthet egy nagy összegű nyereményt az online játékkal is.

A blackjack játékok további funkciói

A képesség, hogy ugyanannak a játéknak a kis tétekben játszótól, a standardon át a nagy tétekben játszó szintjéig eljussunk, az egyszerre több leosztással való játék képessége, valamint az online kaszinók blackjack címei mind nagyjából hasonlóak. Az élő blackjack népszerűsége rohamosan nő az online kaszinójátékok között, megadva a játékosoknak a lehetőséget, hogy leteszteljék lapszámlálási képességüket digitális környezetben is.

Összefoglaló

A Magyarkaszinóban megtalálja a legnépszerűbb online blackjack játékokat, melyeket ingyenesen kipróbálhat, vagy fogadhat valódi pénzben is az esélyért, hogy megüsse a bűvös 21-et és az azzal járó nyereményt. Válasszon a különböző blackjack címek közül, és élvezze a luxus kaszinó körülményeket számítógépén otthona kényelmében, vagy okostelefonon, illetve tableten utazás közben.