Roulette

Onlien rulett ingyenesen vagy valódi pénzért – Játssz most!

A rulett egy széles körben népszerű online kaszinó játék, amely kicsit sem vesztett varázsából a kaszinó termekből a kedvenc digitális készülékünkig való átmenet során. Amellett, hogy megőrizte hírnevét és izgalmas játékélményét, a valódi pénzért játszott online ruletten ugyanakkora esélye van nagy nyereményekre, mint egy nagynevű Las Vegasi kaszinóban.

Mint a képességek és a szerencse egyensúlyán alapuló játékok kitűnő példája, a rulett a kevesebb és a több tapasztalattal rendelkező játékosok számára is elérhető. Ennek ellenére, minél többet tanul róla, annál nagyobb az esélye, hogy kidolgozzon egy ütős rendszert, amely megdobhatja a nyerési esélyeit.

Az online rulett típusai

A rulettel való nyerés esélyei szorosan összefüggenek a választott játéktípussal. Az európai, vagy francia stílusú rulett esetében 37 számozott mező van a keréken, egy nullával és 1-től 36-ig. Ezzel szemben az amerikai rulett 38 számot használ, mivel ott a nulla mellett van egy dupla nulla is, ezáltal megnövelve a house edge-t, amely az Ön tétjeinek bizonyos százaléka, melyet a kaszinó megtart attól függetlenül, mekkora a megtett összeg.

A rulett keréken lévő beosztás mellett, a játéktípusok az egyidejűleg pörgethető kerekek számában is különböznek; néhány esetben egyszerre akár nyolc kerékre is fogadhat. Az élő rulett, ahol az osztó egy valódi személy, szintén egy izgalmas alternatíva, melynek népszerűsége gyorsan növekszik az online kaszinó játékosok között is.

Játékszabályok

A rulett szépsége, hogy olyan mélyre áshat a játékban, amennyire a pénztárcája és a kedve engedi. Kezdő szinten mindössze egy zsetonösszeget kell választania, megtennie egy bizonyos összeget az asztalon található számok valamelyikére, majd pörgetni és várni a végeredményt. Ha az Ön által megtett számra érkezik a golyó, Ön nyert – ennyire egyszerű.

Választhat összetettebb fogadások közül is, mint például színre (pirosra vagy feketére), számtípusra (párosra vagy páratlanra), esetleg egy egész oszlopra vagy számsorra való fogadás. Számos rulett játék azt is megengedi, hogy a különböző oldalakra fogadjon, amely lehetővé teszi a többszörös kimenetelre való fogadást.

Rulett stratégiák és tippek

Az egyik oka annak, hogy a rulett egy örök kedvenc az online kaszinó játékok között az az, hogy egy nyugodt, lassú tempójú játék, amelynél a fogadások között szusszanhat egyet a játékos. Főként azon játékosok kedvelik, akik módszeresek és komolyan veszik a tétjeiket, de emellett kiszámíthatatlansága miatt szórakoztató is, így még a teljesen kezdő játékosok is élvezhetik.

Az online rulett számos, képernyőn látható, a legutóbbi pörgetések eredményiről, a „hideg” és „meleg” számokról és más mintázatokról szóló statisztikát mutat, amelyek segítenek eldönteni, hogyan tegye meg tétjeit. Ennek ellenére fontos észben tartania, hogy a house edge még a legösszetettebb fogadási rendszereket is megdönti, úgyhogy néha elég, ha csak élvezi a játékot, bízik a szerencsében és elfelejti a matekozást.

A rulett játékok további funkciói

A rulett játékok nagyban különböznek a komplexitástól és a játékjellemzőktől függően. A lehető legegyszerűbb szinteken csupán egy kerék és egy rács van, ahol egyszerre csak egy számra fogadhat. A legmagasabb szinteken teljesen élethűen ábrázolják a valódi rulett asztalt, az asztalra nyomtatott francia névjegyzékkel, bonyolult vezérlőpulttal, egyszerre több képernyővel, melyek egy vagy több három dimenziós kereket mutatnak eltérő kameraállásokból, élő statisztikákkal együtt. Ha kipróbálja az élő rulettet, arra is van lehetősége, hogy webkamerán keresztül egy élő osztóval játsszon, aki a szeme előtt helyezi a zsetonokat az asztalra és pörgeti meg a kereket.

Készen áll a pörgetésre?

A Magyarkaszinóban megtalálja a legnépszerűbb online kaszinó rulett játékokat, melyeket ingyenesen kipróbálhat, vagy fogadhat valódi pénzben is az esélyért, hogy megüsse akár az életét megváltoztató nyereményt. Válasszon a különböző európai és amerikai stílusú rulett játékok közül, és élvezze a Monaco élményt számítógépén otthona kényelmében, vagy okostelefonon, illetve tableten utazás közben.