Jackpot 6000

Nyerőgépek

A Jackpot 6000 játék leírása és értékelése

Üdvözöljük a Jackpot 6000 játéknál! Az alábbiakban olvasható a játék bemutatása és a játékszabályok ismertetése.

Jackpot 6000 Videó A játék bemutatása

A Jackpot 6000 egy 3 tekercses, 5 nyerővonalas játékautomata, melyen több joker figura, fej vagy írás duplázó játék, valamint Supermeter játék is található. A Jackpot 6000 játékban minden fordulóban akár 6000 érmét nyerhet!

Minden egyes fordulóban (forgatásnál) akár öt nyerővonalra tehet tétet. A minimális Tét is egy érme egy nyerővonalon, a maximális tét pedig két-két érme mind az öt nyerővonalon, vagyis összesen tíz érme. Supermeter játékra akkor jogosult a játékos, ha maximális tétet tesz meg. A figurák nyerő kombinációi a játékgép bal felső sarkában lévő nyereménytáblában láthatók. A Joker nyereménytábla azt mutatja, hogy három különböző tét mellett mekkora nyeremény jár, ha egy nyerővonalra három joker jön ki. Ha csak egy érmét tesz fel tétként, akkor a nyereménytáblában látható nyeremények fele jár.

A Jackpot 6000 játékban minden egyes nyerés esetén lehetősége van arra, hogy nyereményének egy részét vagy akár egészét megduplázza egy fej vagy írás játékban, 50-50% eséllyel. Amíg nyerő szériában van, választhat, hogy tovább játszik a fej vagy írás játékban, vagy kiveszi addigi nyereményét.

Ha a Jackpot 6000 játékban maximális tétet tesz meg, és nyer, akkor lehetősége nyílik a Supermeter játékra. A Supermeter játékban még magasabbak a tétek: a tét automatikusan 20 érme, és mind az öt nyerővonal aktív. Ennek előnye, hogy a nyereménytáblában szereplő nyeremények mellett a Supermeter játékban újabb nyereményeket érhet el, ha bárhol a tekercseken egy vagy két Joker látszik. Bármely két Joker figura esetén véletlenszerűen 10 és 6000 érme közötti nyereményt kaphat.

Jackpot 6000 Videó A játék menete

Először is válassza ki, hogy hány nyerővonalra tesz meg tétet. A lehetséges tétek: 1, 2, 4, 6, 8 vagy 10 érme. Az alaptét: 1 érme 1 nyerővonalon. A TÉT gombra kattintva 2 érmére emelheti a tétet az első nyerővonalon, majd minden további gombnyomásra a következő négy nyerővonalra egyenként két-két érmét tehet föl tétként. A Joker nyereménytáblán a megjátszott tét összege szerinti sor látható kiemelten. Ha egyszerre a legmagasabb tétet, 10 érmét szeretné megjátszani, akkor kattintson a MAX TÉT gombra.

A MAX TÉT gombra kattintva a tekercsek forgatása automatikusan elindul. Minden más típusú tét esetében meg kell nyomni a FORGAT gombot. Nyerés esetén a nyertes nyerővonalakat és a megnyert összeget kijelzi a gép, és kigyullad a FEJ VAGY ÍRÁS gomb.

Jackpot 6000 Videó Fej vagy írás

Az eddigi nyeremény összegét a gép automatikusan megjátssza a Fej vagy írás játékon. A nyeremény teljes összegének megjátszásához egyszerűen kattintson a FEJ VAGY ÍRÁS gombra. Ha nyereményének csak egy részét kívánja megjátszani, akkor kattintson az ÁTVITEL gombra. Az ÁTVITEL gomb minden egyes megnyomására eddigi nyereményéből 20-szal kevesebb érmét fog megjátszani. Végül a FEJ VAGY ÍRÁS gombra kattintva a megmaradt összeget tudja megjátszani. Ha már nem kíván fej vagy írást játszani, akkor a KIFIZET gombra kattintva írhatja jóvá eddigi nyereményét egyenlegéhez, majd visszatérhet a nyerőautomatához.

A FEJ VAGY ÍRÁS gombra kattintva az érmét feldobja a gép, és az érme nyerő oldalát kiemelten jeleníti meg. Nyerés esetén vagy folytathatja a fej vagy írás játékot, vagy a KIFIZET gombra kattintva nyereményét jóváírhatja egyenlegéhez, és visszatérhet a nyerőautomatához.

Jackpot 6000 Videó Supermeter

Ha a Jackpot 6000 játékban 10 érmét játszott meg, és nyerni is sikerül, akkor választhat: vagy fej vagy írás játékot játszik, vagy elindítja a Supermeter játékot. A Supermeter játékot a Fej vagy írás játék közben is elindíthatja. A Supermeter játék indításához kattintson a FORGAT gombra. Eddigi nyereményeinek összege – továbbá, Fej vagy írás játék esetében a félretett összeg – hozzáadódik a játékgép felső részén látható Supermeter egyenleghez, és automatikusan 20 érme lesz a tét. A tekercsek forgatásához kattintson újra a FORGAT gombra.

A Supermeter játékban bármely két látható Joker figura esetében a nyeremény véletlenszerű összege 10 és 6000 érme között lesz. A Supermeter játék befejezéséhez az ÁTVITEL gombra kattintva addigi nyereményét megjátszhatja Fej vagy írás játékban, vagy pedig a KIFIZET gombra kattintva addigi nyereményét hozzáírhatja az egyenlegéhez, és visszatérhet a nyerőautomatához.

Jackpot 6000 Videó Játékbeállítások

A játékbeállítások menü és az eszköztár gombjai segítségével lehet a hanghatásokat, és a gyorsjátékot (ha van ilyen) be- és kikapcsolni. Ha a gyorsjáték be van kapcsolva, a tekercsek gyorsabban forognak, és az egyes fordulók kevesebb idő alatt lezajlanak.

SOK SZERENCSÉT!